fbpx

Een goeie week..

ondernemen

Trots

Wat een week. Best wel rete trots op mezelf. Dat mag ook wel een keer gezegd worden 🙂 ⁣⠀
Allemaal nieuwe plannen en ideeën die langzaam werkelijkheid worden. ⁣Leuke en vruchtbare gesprekken met ondernemers en eerste keer live.

Volhouden

Ondernemen is volhouden. De afgelopen jaren waren pittig. Zowel privé als zakelijk. Ben zo f*cking blij dat ik mijn focus heb hervonden. Dat het geloof in mijn eigen kunnen weer is wat het moet zijn. Dat ik gewoon durf te gaan en echt stappen zet. ⁣⠀
Ondernemen en het leven zijn eigenlijk een op een hetzelfde. Soms is het geweldig en op andere moment is er echt geen zak aan. Op die momenten de kleine positieve dingen blijven zien, in jezelf blijven geloven en gewoon kleine stapjes vooruit blijven zetten, is echt niet makkelijk en lukt soms voor geen meter, maar het is wel wat bij helpt om door te blijven gaan.⁣⠀

Baal-dag is oke

Wat ik wel heb geleerd, is op de dagen dat het gewoon even niet gaat, dat mijn lichaam niet werkt, dat mijn geest echt geen zin heeft, dit ook oké is. Natuurlijk moet je ervoor zorgen dat dit niet te lang duurt, met name het mentale, want het fysieke hebben we nou eenmaal niet allemaal in de hand, maar soms effe een baal-dag mag best! Het kan juist weer dat zetje geven om er de volgende dag weer voor te gaan.⁣⠀

Keuze voor het ondernemen⁣⠀

Voor mij is de keuze voor het ondernemen nog steeds de beste keuze. Heel eerlijk, chronisch ziek zijn en ondernemen, is niet altijd een top combinatie, maar het geeft me absoluut de vrijheid die ik nodig heb, mijn eigen tijd kunnen indelen.⁣⠀
⁣⠀
En nog veel belangrijker: Het biedt mij de vrijheid om nieuwe dingen te ontwikkelen, mijn creatieve brein zijn werk te laten doen. Heel veel zin om lekker verder te blijven bouwen aan mijn eigen merk en dat van anderen! ⁣⠀

Let’s build your brand together!⠀