Diensten

Met Bureau MEZpiration leg ik me volledig toe op het ontwikkelen van heldere en doeltreffende marktstrategieën voor ambitieuze ondernemers.
Mijn uitgangspunt: Bouwen doe je samen met klanten & medewerkers, vanuit een stevig fundament. De klant(wens) staat centraal.

Klaar om de groei voort te zetten, te bouwen aan een sterk en onderscheidend merk? Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw merk de groei laat zien die past bij de ambities.

Samenwerken kan op verschillende manieren, bekijk hieronder de mogelijkheden. Weet je niet goed wat het best aansluit op jouw wensen? Neem even contact op, dan kijken we er samen naar.

ervaringen

” next leven met mijn merk”

Na een succesvol eerste jaar dacht ik ‘Welke richting wil ik op? Hoe ga ik focus aanbrengen?’. Ik miste een ultiem doel om naartoe te werken met mijn merk, Lekker Wijnig. Dat is voor mij de reden geweest om een BOUWsessie te plannen met Marieke.

In één sessie heeft Marieke mij geholpen een beeld te vormen van mijn ultieme doel. Ze daagde me uit om verder te denken. Dit heeft mij geïnspireerd en dit is de basis geworden, de stip aan de horizon om naar toe te werken met Lekker Wijnig.

Gedurende de sessie heeft Marieke mij niet alleen geholpen mijn fundament te versterken, waardoor mijn ultieme doel helderder is geworden, maar heeft ze ook direct praktische tips gegeven. Tips die mijn merk gaan versterken, door bijvoorbeeld aan te geven hoe ik de betrokkenheid van mijn klanten kan vergroten en ook hoe de producten die ik heb eenheid kunnen uitstralen en elkaar kunnen versterken.

Daarnaast vertrok ik met nieuwe inzichten over mijn doelgroep, welke groei doelstellingen mij echt gelukkig maken en bij mijn merk passen. Ik weet wat mijn merk mijn merk maakt en hoe ik dit verder uit kan bouwen en benadrukken.

De sessie was erg waardevol. Marieke is een fijn persoon om zo’n sessie mee te doen. Ze stelt de juiste vragen, denkt mee en straalt rust uit. Het was een fijn gesprek. Ik raad een BOUWsessie met Marieke zeker aan als je vastloopt of uitgedaagd wilt worden om jouw merk naar een next level te tillen.

Amanda / Lekker Wijnig

Wat anderen zeggen