* Klaar voor structurele groei?
* Bouwen aan een sterk en onderscheidend merk?
* Een merk dat eruit springt?
* Nu echt jouw plek in de markt opeisen? 

Laten we samen aan de slag gaan
en zorgen voor een vlijmscherpe strategie
die jouw merk laat groeien in omzet en in impact.

Samenwerken met mij betekent:

Focus, structuur & helderheid. Praktische sessies, doelgericht &
altijd een lijstje met to do’s die direct geïmplementeerd kunnen worden.

Ik wil meteen meer weten!

ervaringen

Ervaringen Bureau MEZpiration

” De sessies hebben gezorgd we onze missie & visie heel duidelijk kunnen communiceren. Resultaat: afspraken flink gestegen.”

Ik heb met Marieke 3 sessies gedaan om helderheid, structuur en overzicht te krijgen in mijn marketing / branding.

Ze snapt precies waar je het over hebt, ze komt ook met hele goede praktische ideeën en ze stelt kritische vragen en laat je daardoor zelf op zoek gaan naar antwoorden.

Marieke is heel fijn om mee te werken. Heel duidelijk in haar communicatie, en heel doortastend. Ze is enthousiast en heeft aan een half woord genoeg. Wat ik ook heel prettig vind is dat ze creatief is en dus met goede ideeën komt waar je echt verder mee kunt.

Loop je vast, zoek je een sparringpartner of inspiratie, dan zou ik zeker een afspraak met Marieke maken.

De sessies met Marieke hebben gezorgd dat we onze missie en visie heel duidelijk kunnen communiceren. Het aantal afspraken dat we hebben is hierdoor flink gestegen.”

Indra / Arigato

” Ik weet nu hoe ik het merk geWoonboot beter kan neerzetten.”

“  Tijdens het Tekentafel Gesprek kwam Marieke al met ideeën die mij aanspraken waardoor ik besloot een Bouwsessie met haar te plannen.
De Bouwsessie hebben we gebruikt om in mijn verhaal en ons merk te duiken en dit was verhelderend. Ik heb meer inzicht en structuur gekregen en weet nu hoe ik het merk geWoonboot beter kan neerzetten/laden. Ik heb nu weer helder waar ik de focus op wil leggen in alles wat ik deel (website & socials). 
Marieke schetst mogelijkheden, komt tot de kern en vraagt door. Zo komen blinde vlekken naar boven, dat is fijn! Marieke is een prettig persoon om mee samen te werken. Ze is enthousiast, zit vol ideeën en zorgt voor structuur.” 
Joan / geWoonboot
Referentie Bureau MEZpiration

“Onze missie en visie doorvertaald in onze communicatie”

” De reden dat ik een aantal Bouwsessies heb gedaan met Marieke, is omdat er binnen ons bedrijf meer structuur en focus aangebracht moest worden binnen Marketing  & Communicatie. 
Onze uitingen worden vaak ad hoc bedacht en uitgevoerd, en daardoor zit er weinig strategie achter. Dit terwijl focus en strategie met de opkomende crowdfunding campagne en Academy programma’s nodig was.
Ik had specifieke vragen voor Marieke zoals “ Hoe kan ik het beste potentiële sponsoren aantrekken?”, “ Hoe kan de Academy als een aantrekkelijk merk in de markt gezet worden?” En “ Hoe bereiken we ons doel met de crowdfunding campagne?”
Wat ik fijn vond is dat Marieke zich duidelijk goed had voorbereid op mijn vraagstukken. Marieke besprak oplossingen vanuit verschillende invalshoeken en gaf ook praktische tips om haar lessen succesvol in praktijk te brengen.Het leuke van het samenwerken met Marieke vond ik dat ze me heel regelmatig een spiegel voorhield en dat zij als buitenstaander een hele vernieuwende en verfrissende kijk heeft op content en communicatie. 
Ik ben blij dat er nu een plan ligt voor mijn uitdagingen waar ik nu mee aan de slag kan. Extra handig, want deze heeft Marieke in een overzicht samengevat. 
Door de drukte van alledag is het heel fijn als iemand als Marieke je uit je bubbel haalt en laat zien hoe je je missie en visie beter laat uitwerken in je communicatie.” 
Emma / Kitchen Republic
Referentie Bureau MEZpiration

” We hebben onze positionering helder.”

“ De strategiesessies met Marieke hebben gezorgd voor een heldere positionering van ons bedrijf en heeft ons geholpen doelgerichte & passende content te maken.De sessies waren zeer praktisch en effectief, omdat Marieke meteen tot de kern komt. Ze zorgde ervoor dat we met een leeg hoofd en vol energie naar huis gingen. Marieke is eerlijk & duidelijk. De sessies voelen echt als een samenwerking waarbij Marieke humor heeft & waar nodig krachtig is, wat zorgt voor duidelijkheid & helderheid over de te zetten stappen.”

Glenn & Nienke / WorkAppic

” Dankzij een passende strategie kunnen we ons merk nu sterker neerzetten.”

“ Tijdens de bouwsessie met Marieke hebben we het fundament van ons merk onder de loep genomen en vormgegeven. Dankzij een passende strategie kunnen we ons merk nu sterker neerzetten en uitbouwen. Marieke werkt vol enthousiasme, is gedreven, professioneel en doelgericht. En ze is pragmatisch, thank God! Geen ellenlang rapport, maar een overzichtelijk document waar je direct mee aan de slag kunt. Marieke denkt vanuit haar expertise op alle vlakken met je mee, waardoor je haar echt als sparringpartner gaat zien en een langdurige relatie aan wilt gaan.”  

Scarlett & Peter / Wander in Bloom

4D MERK BOX

Kies je voor een 4D merk box dan kies je voor grootse stappen naar jouw doelen!
We analyseren, maken keuzes, activeren en evalueren!
Met de 4D merk box wil ik jou motiveren meerdere sessies in 1 keer af te nemen! Waarom?
Ik word graag even jouw stok achter de deur, jouw vraagbaak. Ik wil er samen met jou voor zorgen dat al die mooie plannen & ideeën praktijk worden.
Voor een merk dat staat als een huis!
Daarom:
Kies je ervoor meteen 2 Bouwsessies af te nemen, betaal je geen €594,- ex btw, maar € 510,- ex btw, € 84,- korting!

Aan de slag/info!

Wat anderen zeggen