fbpx

De kracht van samen

de kracht van samen

Een belangrijk uitgangspunt in het bouwen aan een sterk merk en in een samenwerking met mij, is de kracht van samen.

Vind je ook niet; samen bereik je zo veel meer dan alleen. Dit is zowel privé als zakelijk zo, voor mij. Ik kan soms vast gedraaid zijn in mijn eigen hersenspinsels, wensen, plannen en ideeën. Ik merk meteen zodra ik dit aan iemand voorleg, effe mijn hoofd leeg praat, de boel meteen weer gaat stromen.

Samen: Jij & ik

Wanneer je er voor kiest met mij in zee te gaan, zitten we echt samen in het proces van ontwikkeling en groei van jouw merk. We gaan samen kijken naar de beste merk-versterkers voor jouw merk op dat moment. Stippelen samen de beste route uit om die merk-versterkers hun werk te laten doen. Je kunt gigantisch veel input, tips, ideeën en kansen vanuit mijn kant verwachten. En tegelijkertijd verwacht ik net zo veel inspanning van jou om ook daadwerkelijk die stappen te zetten.

We werken echt samen op, we versterken elkaar en elkaars ideeën. Dan gaan dingen uiteindelijk stromen en gaat het jouw merk het meeste opleveren. Een samenwerking heeft naar mijn idee enkel zin als je daar allebei voor de volle 100% in zit en allebei bereid bent ervoor te werken. Dan ga je de kracht van samenwerken zien. En bouwen we samen aan een sterk merk.

Samen: Jij en jouw medewerkers & klanten

En nog wel belangrijker als het gaat om het bouwen aan een sterk merk, is de kracht van samen bouwen met jouw klanten en medewerkers. Ik zal altijd kijken naar de mogelijkheden die hier liggen voor jouw bedrijf.
Want samen bouwen met je medewerkers en klanten is niet alleen enorm waardevol, maar ook essentieel om daar te komen waar je wilt komen. Zonder hen heeft jouw merk geen bestaansrecht. Medewerkers en klanten maken samen met jou het merk. Hoe je samen kunt bouwen met jouw medewerkers en klanten? De aller makkelijkste manier: Blijf met ze in gesprek. Vertel waar je mee bezig bent, zorg ervoor dat voor zowel je medewerkers als klanten niet om de essentie van jouw merk heen kunnen.

Bouwen samen met je medewerkers en klanten zorgt voor een merk waarbij zij zich helemaal thuis voelen, omdat het goed aansluit op wie ze zijn en op waar hun behoefte ligt. En samen bouwen zorgt voor meer betrokkenheid van zowel klanten als medewerkers. Alleen maar voordelen dus. Een enorme merk-versterker.

Bouwen jouw klanten en medewerkers al mee aan jouw merk? Hoe doen ze dat? En nog belangrijker: Weten ze dat zelf ook ;-)?

Laat het me weten!

Samen met mij bouwen aan jouw merk? Vraag het gratis Tekentafel Gesprek aan om kennis te maken en alvast tot die eerste nieuwe inzichten te komen. En check bijvoorbeeld deze blog om meer te weten over het verhaal achter de kernwaarde ‘duurzame toekomst.