fbpx

Bureau MEZpiration – Let’s (re) build your brand together!

Bureau MEZpiration

Bureau MEZpiration is het gevolg van gaan doen waar ik het beste in ben, een nieuwe focus na inmiddels bijna vier jaar ondernemen. Terug naar mijn basis en de focus leggen op die dingen waar ik de meeste energie uithaal, waar ik goed in ben en waar ik andere ondernemers goed mee kan helpen.

Practice what you preach

De laatste maanden van 2017 hebben voor mij in het teken gestaan van het hervinden van mijn focus.

Terug naar de basis, beginnen bij het begin. Waarom ben ik voor mezelf begonnen? Waar ben ik het aller beste in? En waar kan ik ondernemers goed bij helpen?

Dit heeft geresulteerd in het volgende: Samen met ondernemers bouwen aan een sterk/onderscheidend merk door het ontwikkelen van heldere en doeltreffende merkstrategieën.

Merkstrategie

Ondernemers helpen die volgende stap te zetten, een ijzersterk merk creëren vanuit een super sterk fundament, samen met medewerkers en klanten. We gaan voor merken die klaar zijn voor de toekomst en stabiele en blijvende groei laten zien.
Doordat ik goed in staat ben mijn analytische denken te combineren met mijn creatieve brein, kan ik zeggen dat hier mijn kracht ligt.

Een merk is als een huis

Zoals je wellicht al is opgevallen is op de hele site te zien dat ik het bouwen van een merk zie als het bouwen van een huis. Het begint bijvoorbeeld bij beiden met een ijzersterk fundament. Zonder sterk fundament valt een huis om, maar een merk ook. Bouwen doe je steen, voor steen, een huis staat er niet ineens, hier gaat tijd en energie inzitten.

En zo zie ik nog veel meer gelijkenissen. Sommige merken lijken van de buitenkant gigantisch op elkaar, maar als je dan wat beter kijkt, hen bijvoorbeeld volgt op social media, zie dat de inrichting compleet verschilt met dat van de buren. En daarin zit het hem vaak: De verschillen maken met wie er achter het merk schuil gaan. Er je eigen identiteit aan meegeven. Die dingen uitlichten die jij net anders doet of ziet.

Ik ga voor het bouwen van ijzersterke merken die staan als een huis.

Socials & site

Wat je kunt verwachten op de socials van Bureau MEZpiration? Ik ga mijn kennis delen over het bouwen van een sterk merk, het creëren van onderscheidend vermogen. Merken die dit goed doen, laat ik graag zien, zeker de merken met een bijzondere boodschap of een te gek ultiem doel.

Live Q&A

En ik wil graag live Q&A’s gaan doen op Instagram. Tijdens deze Q&A’s beantwoord ik al jouw vragen rondom merkstrategie.Dus aarzel niet en leg me vooral al jouw vragen voor op het gebied van merkstrategie en merkontwikkeling (doelgroep, boodschap, onderscheidend vermogen, kernwaarden, klantloyaliteit, herkenbaarheid, betrokkenheid etc.)

Jouw merk versterken? Zorgen voor de groei die jij voor ogen hebt? Vraag dan nu nog het gratis Tekentafel Gesprek aan om alvast kennis te maken of bekijk hier de verschillende mogelijkheden!